Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orons vingar

Fjärillar i magen, jaa men inga
positiva fjärillar.
Det är orons vingar
jag känner.
Jag längtar så efter lugn och ro.
Bara en varm trygg famn att
finnas i.
Ett leende och en smekning på
kinden, det längtar jag
efter.




Fri vers av mjuk
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-06 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jag längtar så efter lugn och ro.
Bara en varm trygg famn att finnas i."

Fina ord!

/Ann
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk