Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




Du ler igen, och då ler jag med

Ditt leende

värmer

ditt skratt smittar

och jag känner

lugn,

din lycka

så mycket värd

att du fann styrkan

för att gå hela vägen hem

och jag ser

hans glittrande

när hans blick landar

i ditt hårsvall

era händer

ter sig sammanhörande

ni är vackra

tillsammans där ni går

hoppas i djupet av min själ

att er kärlek och lycka får bestå

 




Fri vers av Lindsy
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-11-06 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy