Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

en text som jag påbörjade med en helt annorlunda tanke än vad slutresultatet blev.




Du älskar mig försent

Vi lekte aldrig i

samma sandlåda

eller

gillade samma grejor

du trodde du var före

se tillbaka

hur långt du hamnade efter

men jag har alltid tyckt du varit vacker

 

Det är synd

att du först nu

när jag ligger med annorlunda frack

ska komma i din

snyggt skurna kavaj

med mascara på kinden

och gråt i halsen

 

Förstår du inte hur jag drömde

hur jag försökte

höll dig högt

det var jag,

inte han

som sände blommorna

till din dörr

jag släppte taget när du bad mig

men jag slutade aldrig

tänka på dig

 

Kom tillbaka

det blir vi

bara kom tillbaka

vakna och följ med mig hem

jag förstår nu

att jag vill leva med dig

och de förtollande orden

jag älskar ju dig

 

Och jag sänks ner

 

"Av jord är Du kommen..."

Jag älskar dig också

 

Amen




Fri vers av Lindsy
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-06 13:53



Bookmark and Share


    sjuhundraslag
riktigt bra !!!
verkligen.
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy