Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinternatten

Jag ser vinternätter lägga sig till ro

mörkret som tar över dagen

tid som rinner iväg.

Regnet och kylan tränger in under huden

suktar efter värme under filtar

tänder ljusen och stillar min hunger

med the och nybakat bröd.

 

Våren är långt borta

värmen med den

och faller till korta

hoppet är sen

inte här och nu.

 




Fri vers (Prosapoesi) av ~Leonardo~
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 10:55



Bookmark and Share


  Epione VIP
Jag ser hopp om framtiden här i denna dikt.
Våren kommer med nytt liv, just nu är det bara att vänta och njuta av det man har. Jag tar varm punch och väntar.
Vissa tar te..med h :)fint ska det va..

Snyggt uppställd poesi med versaler och punkter på rätt ställe.
Dubbelbottnad och hemlig.
2009-11-17

  Junitvillingen
Mmmm för en kopp the´ & nybakat bröd...finns många "knep" att ta till för att "överleva" denna så grå novembermånad...
2009-11-16

    ej medlem längre
Du skapar sköna rum att vistas i under den mörka årstiden.
2009-11-16

  Lili Samuelsson VIP
te och nybakat bröd under filt
jag vill också:)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~