Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Vi är era skuggor


Rörde tiden,
revolvern i min hand,

leden rätades,
vi var många som kämpat denna dag,

äran var död,
begravd moral,

slaktrester lämnade vi kvar åt gamarna,
intellektuella åtbörder,

de svindlande få,
synkroniserade,

besegrade samvetet nu,

tyst vandrade jag i skuggan av en dröm,
visste allt om döden,

vi skulle bygga upp,
en dröm,

en sanning,
organisatörer av rang,

det var vi som skapade det temporära helvetet,
regör eder själ,

ut och slåss,
ty imorgon,

försöker de igen,
de måste stoppas,

friheten lever,

skuggor




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth