Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




mellanrum

Naken himmel

Natthetta smälta

Fridlysta beröringar

Berusande saliv

Skimmer bländar

Tomrum, mellanrum

Till fullrum

 

Och jag kommer tycka om dig imorgon också




Fri vers av Lindsy
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy