Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

Lite Berghagenvarning, men faktiskt fick jag inspiration från annat håll.




Sagan om Sten

På din kudde i sängens hörn

Sitter jag med dinglande ben

Det är jag som är din nallebjörn

Du döpte mig till Sten

Jag torkar dina tårar

Med tass av tyg så len

När något ditt hjärta sårar

Tröstar jag i nattlampans sken

Sliten under åren som gått

Du glömt mig ibland

Nya knappögon har jag fått

Påsydda av mors säkra hand

Hon blir mormor till våren

Och jag blir gamlebjörn

Så mycket du delat med mig under åren

Du sätter mig i vaggans hörn

Blundar och minns

Kramar tyget och känner

Tackar mig för att jag finns

Du och jag är alltid bästa vänner




Bunden vers (Rim) av Lindsy
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-11-08 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy