Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2005-2009 (november 2009)

ytterligare ett pussel av en mängd olika texter från gammalt material.




Det var inte jag

det var väggarna som ropade ditt namn, den där natten i november- inte jag. 

mina tomma händer som berusande trevade efter dina i något utan värde

hösten drev sommaren till sitt ide

min kudde mindes formen efter dig- inte min barm

ilskan kastade sten i glashus

mina lungor tog sats och blåste ut ljusen

drömmarna förblir blåögda under vilsna tår

det var någon annan som älskade hett och passionerat

ett annat hjärta som slog högt

mitt irrar omkring bland moln och stoft

någon plockade en stjärna

gjorde natten mörk igen

och det var inte jag.




Fri vers av Lindsy
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 16:18



Bookmark and Share


  PPQ
gillas
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy