lite "dumifierad", men sannbaserad

http://sv.wikipedia.org/wiki/Intellektuell

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

min farmor sa

"du är intellektuell, som drömmer så mycket"

lite "dumifierad", men sannbaserad

http://sv.wikipedia.org/wiki/Intellektuell




Antidrömpiller vore en dröm

Jag vill inte vara

det där intell-la-la, intelle-le-le, det slutar med ell

äh ni fattar vad jag menar

men jag har ingen aning om vad det betyder

i det min farmor menar vill jag inte vara det i alla fall

för mina drömmar

gosse

"Sir, can I please take this dream out and shoot it?"

Jag försökte rädda världen

men ingen lyssnade

alla gav upp, utom jag

Vi blev invaderade

men jag såg boten

av det virus de spred

Jag kastar mig framför en karl

3 gånger så stor

för att ta emot skotten ämnade för honom

Och jag är så förstummande genialisk

med lösningar och mod,

men sällan blir jag hörd, någon annan får äran

 

kanske det inte är så långt från verklighet ändå

Där jag faktiskt vänder ut och in för att lösa

det jag anser är problematiskt

eller faktiskt vågar trotsa vissa rädslor

att jag offrar mig själv till det inte finns något mer att offra av

men i drömmen blir det berg av småsten

 

jag ser en röd tråd

 

Analysen, och jag tänker att jag tänker för mycket, tanken blir dröm, drömmarna till analys och tankar... Runt, runt, runt..

 

så om det där, inte.. intellk.. inteaktuell.. in.., suck.. jag önskar helt enkelt att jag inte drömde så mycket.

 

 

 




Övriga genrer av Lindsy
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy