Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




Oh Caroline

Oh Caroline

vad fin du är i kväll

säg får jag bjuda upp till dans?

Din doft ett paradis

smakfull är din dress

Oh Caroline ger du mig en chans?

 

Vi kan sitta där på bryggan

med blyga blickar om du vill

och försiktigt kan jag stjäla,

gömma din hand uti min

vad talar ditt hjärta

du fina Caroline?

 

Du dansar lätt över golvet

likt en älva svävar fram

Jag för och du följer

du viskar någonting

vi struntar i valsen

Oh jag rodnar, Caroline!

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lindsy
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 07:52



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig text, sätt musik till den och den blir en fantastisk schlager
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy