Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

 




Varje vår går hon dit

säg, vad var det som hände

den natten du försvann

vad var det du kände

i eldarna som brann

 

bakom ytor du gömmer

sorgen väger tungt

sinnen som tömmer

i ett hjärta en gång ungt

 

ett brev från posten

du seglade från kaj till kaj

skyllde på kyla och frosten

återvänder hem i maj

 

våren kom och den flydde om igen

hon satt och vänta vid bergets brant

inga segel styrde hem

åren gick och jäntan blivit ensam tant

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Lindsy
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 08:51



Bookmark and Share


    sjuhundraslag
du har fått till en
riktigt bra takt i din text.
älskar början,
det är favoritstycket.
du är ju riktigt bra på att rimma också !
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy