Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

 

jag tänker och vrider för mycket.. helt enkelt..




Hopp

Det var det där med att

"tappa hoppet"

och jag tänkte

inte fan hoppar jag fram i livet

jämfotastudset gör mig liksom

alldeles för trött

i musklerna

Kaniner och harar

är "hoppfulla" varelser

men om jag råkar köra över

deras ben

måste det ju innebära rent

"hopplöst"




Fri vers av Lindsy
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 06:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fullträff (:
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy