Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

 




Vågen

det var svett

blandade andedräkter

pumpande adrenalin

något magiskt i sorlet

stämningen laddad

redo för att rytmiskt

forma sorl till höga glädjetjut

exploderar i rader

som vågor, multipelt

lek på allvar

 

 

 

det är hejarklacken

runt hockeyrinken




Fri vers av Lindsy
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-11 06:27



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ha ha.. rolig!

Du kanske rentav skulle skriva till några rader/ord (just nu 36 ord) och göra det till en prosa-text på 100 ord, o va med i tävlingen. För den här vara riktigt rolig.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy