Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till måna... en delad livserfarenhet...




Okunskap eller hybris

jag går sönder säger jag dig
brister itu splittras nu
inuti
akta dig
det syns snart oups
där föll en tår
en explosiv
aj fan
det är nu jag ska tycka synd om dig
din stackare

 du kan inte hjälpa mig
och du som är så stark
så okränkbar
din fåfänga råder tillockmed över ditt hjärta
åh vad det är synd om dig

att du inte får vara gud
får dig att uppleva min smärta
som ditt  alldeles egna personliga misslyckande

åh det är så synd om dig




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 718 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-11 11:29



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Bara i går fick jag ett sms: 'Oj vad det är synd om dig'.. Men det var din andemening i satsen.. Lysande...!!!!
2009-12-29

  Suzy med punkterna
Imponerat läser jag denna texxt som får mig att vilja läsa om och om igen för att hitta nya saker
2009-11-13

  Ronny Berk
intressant text som ställer mej i förvåning; diktarjaget tillägnar men med en ironisk framtoning; kanske dikten och verkligheten hand i hand
2009-11-13

  Anita Hanssen
Lika jättebäst som vanligt! Ho, ho vad många hjärtevärmande skratt jag fick. Du skall läsas en kyligt grå dag som denna.
Kramen, damen!
2009-11-12

  Moniqa
sånt är inte så ovanligt.... tröst till den som ska trösta...SUCK!! Bra skrivet!
2009-11-12

  Monika A Mirsch VIP
det var människan i dostojevskifärger - fantastiskt!
2009-11-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
En sanning på fat som slår hårt.
2009-11-11

  stenen/ Yv Ericsson
Det känns igen. Otrolig känsla överförd. Tick,Tack
2009-11-11

  Anna*
Så klassiskt. Att bli kränkt och få lov att trösta den som kränker... Fint gestaltat med ytterst få rader. Superbt!
2009-11-11

  Måna N. Berger
Jubel och stående ovationer!

"att du inte får vara gud
får dig att uppleva min smärta
som ditt alldeles egna personliga misslyckande"

Visst är det synd om dem!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren