Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


åtråns svåra centrum

 

Ah en av många exotiska städer 
         med svällande höft i väntan 
främmande kultur hennes tungspets i mungipan
leende möter leende i visans dörr som öppnas

                                        Tiden går        
den älskare trodde sig kunna fånga
de ville hejda henne med lång arm
beröra undanglidande axeln med känsla
klä av sig be henne komma
 
Åh min berusade mun
            lämnades vidöppen av henne på gatan   
                                         tungan ute
hennes värmande livgivande väsen så milt                
en lekfull åtrå när mitt inre av mörker befruktades
en stor planet om bockfoten          

                                        Att släcka hennes törst
nattligt bevakande varseblivningens dörr
i åtråns svåra centrum

 

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1038 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-11-11 19:40



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vackert, sinnligt erotiskt, och psykologiskt insiktsfullt.
Tack för mycket god läsning. Gillar klangerna från detta klassiska perspektiv.
2009-11-12

  SeXara
Stark text som berörde mig djupt utan att jag är helt säker på varför
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP