Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så glömmer man bort vad mycket man får av sina nära och kära, stort som smått...


Pusselbiten

Det var när jag stog i dushen
och jag kom på
att du har en stor nagelsax
och jag en liten
som jag insåg
att vi kompleterar varandra
hur bra som helst




Fri vers av Dagg
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-10-19 08:25



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
skruvat galet och ja gulligt
det är inte dummt att duscha
kommer alltid på något nytt
2005-11-30

  mysanpysan
sådär vardagligt stort
gulligt!
2005-10-27

  Jessi
*ler* Kärt!
2005-10-19

    dark__sign
En ganska ovanlig dikt, i alla fall här på poeter, jag gillar konceptet. Den fick mig att le lite grand.
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg