Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Core

 

Mitt jag
mitt inre
min kärna
mitt liv
min puls
mitt hjärtslag

innan jag blev dom
innan jag blev det
innan jag blev det jag inte är

 

jag är

Jag

 

the end
the beginning

The Core

 




Fri vers av Blodros
Läst 446 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-13 21:36



Bookmark and Share


    Stella Stol
Yes !
2009-11-14

  Mats Henricson
Grymt Bra !
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros