Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån sa att en kille och tjej kan inte bara vara vänner, utan att nån blir kär eller ha sex osv så länge ingen av dem är homosexuell då. det är inte min åsikt, men det uttalandet inspirerade texten




Och du har aldrig sett mig naken

Du tog dig friheten

att kyssa mina fingrar

jag slog bort

alla orden och vände ryggen till

allting vänder sig ut och in

 

Du luktar ingenting

men du doftar inte rätt

Du talar från hjärtat

men det kommer aldrig nå till mitt

Det finns inget att bedyra

jag ser det tydligt som det är

 

Säkert är jag dum

som inte inser och faller

Ja säkert går jag miste

om något underbart

Dina ögon klär inte av

utan drömmer om mig i dina kläder

 

Jag gör vad jag kan

för att du inte ska känna

men du griper varje strå

Jag tror minsann vi båda jobbar i motvind

Skrattet retas

eller hur

för du är en av få

som verkligen tycker om mig för den jag är




Fri vers av Lindsy
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-18 05:46



Bookmark and Share


    sjuhundraslag
sjukt bra !
fick gåshud när jag läste.
gud, vad rätt allting är.
åh, du fångar "det där" perfekt.
jag ser fan upp till dig människa !
2009-11-18

  Yrre VIP
Gillar verkligen

"du luktar ingenting men
du doftar inte rätt"


Spännande poesi, verkligen bra.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy