Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparente Blanche


Ormen reser sig
varm. 
Är en smekning från
paradiset.

Vänder inte om.

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-16 10:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ingen väg tillbaka, när man väl smakat av äpplet - här lärde jag mig en ny äppelsort - låter mycket smakligt!
2009-11-16

  L Patrik W Johansson VIP
slutet av I Bergsluttningens Brant

Persona
masker som jag aldrig har därav det nakna transparent blanche äpplet i min trädgårds
baksidas zen-sommardag


något liknande i den stilen...

Trädgård är ett vitt tema

iaf om vintern

=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke