Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

statusuppdatering livlös

 

 

facebook

 

statusuppdatering     statusuppdatering?

 

hur mår du kärleken den mellanmänskliga utan röst

höst råder     statusuppdatering slut

 

jag raderar     upphör     upphör

 

ctrl+alt+delete     så

 

ro     hit

 

brisera min säkerhetszon

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-17 09:10



Bookmark and Share


  Jaseph
100% bra! Spännande och utmanande!!
2009-11-17

  Valdemar Anders
Den var bra! Väldigt Bra!!

Gillar!
2009-11-17

  Anna*
Fyndigt...snyggt...gillar
2009-11-17

  Catharina Edin VIP
Skulle gärna uppdatera min status, men det är omöjligt -
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött