Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medea

 

          Nu skjuter hon
    nu skjuter Medea!
en barnvagn framför


         sig upptagen av
                    att inte se
   Iason som sträcker


         upp handen till
    hälsning hon bara
       räcker ut tungan

 

         




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 745 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-17 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP