Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




Status quo

Visst lockas du av det läckra embalaget,

den lyxiga förpackningen

som skapar behov du inte har

till extrapris

så mycket för så lite som möjligt

Ta två för en

och inse till din besvikelse

att du ändå

hamnade plus minus noll

när du kommer hem

med saker du inte behöver

Status quo

för inte fan blev du rikare på det?




Fri vers av Lindsy
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy