Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofredade

 

Viker undan

tvätt och blick

på golvet.

Hukar över minnen
efter att ha läst
om fängelsestraff
för någon som gjort som du.
Så illa var det alltså.

Så illa var det.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-18 08:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Oj, här var det igenkänning - tänk vad lite man visste - man trodde visst allt var normalt - jag talar om en 19-åring när jag var 13.
Du fick fram betydelsen mycket effektivt i din dikt.
2009-11-18

  etthjärtaäralltidrött
Djupt berörande.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke