Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu kors handlar om evigheten

Din och

min.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 12:28



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I evighet korsfästes vi
och sedan bär vi på korshelvetet
med skuld till en man som offrade sig
jur länge måste vi bära på skulden?
2009-11-18

  Anjeska
Sant
2009-11-18

  lycksele
En människa dör. Sen är det slut. Det finns inget belägg och inget som talar för någon fortsättning.
Att inbilla sig något mera är egentligen lika vidskepligt som att spöken finns och att spiritister kan kommunicera med döda människor.
Evighetstron är ett halmstrå och ett sätt att komma undan dödsrädslan. Att livet har ett definitivt slut.
2009-11-18

    ej medlem längre
du har din tro och jag min

min tro på evigheten handlar om;
- min själs önskan om att fortsätta söka, eller lägga sin ner och dö med mig -

men jag respekterar din tro som vacker för dig
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld