Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cell


En av de där,
de som egentligen inte skulle,
men inte visste bättre
än att para ihop sig
vid unga år.
Hur starkt ropade det inte
att det inte går
att klara sig själv.
Ingen berättade
att tillsammans
blir ni ofärdiga,
ser era egna fel i den andre,
skyller ifrån er
och flyr inom,
ständigt sökande
något som kan laga
sprickorna
i hemmets väggar
tills en rymmer
genom dem.

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 267 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-18 15:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Förutseende... Och ändå: ibland går det bra... Kanske det svåraste som finns är att veta om man ska försöka vara den som berättar eller om det är bäst att låta bli.
2009-11-19

  Catharina Edin VIP
Mycket snygg cell-bild!
2009-11-18

  Gunnar Hilén VIP
Fy farao så ont den gör !
2009-11-18

  Mr Lindemann VIP
Tyvärr framgår det inbte här vad som avses, är det syntgruppen Soft Cell? Eller stamceller? Eventuellt den celen om fånganstalter tillhandahåller

Wikke skriver: "Cellen är den funktionella och strukturella enheten i alla levande organismer; den kallas ibland för "livets byggsten".
2009-11-18

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke