Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta handen!


I de röda eller salta

haven
och dagarna

ska du tappas för att lyftas
tills du inte torkar

dina tårar mer.


När det stilla

häver sig

och stiger

kommer du redan att känna
valen
och dess rutt.

Jag säger den är min.

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-20 11:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket vacker och sagolik!
2009-11-20

  Mr Lindemann VIP
Ovanlug svag avslutning, kommandes från dig

"ska du tappas för att lyftas
tills du inte torkar"
Frågetecken inför ovanstående
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke