Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar mig


Din ensamhet
i grottans sken av tvivelaktig frihet,

lägereldars natt
delirisk smärta
vilda djur skriker,

aldrig nåd
sårbara nyanser,

flagnad tillit
färgen smeker hjärtan
inatt ska vi knulla som djur,

allt
nedärvda truismer svälter,

det sevärda i dyngans poetiska grepp
rock n roll sallden vi aldrig smetade ut i livets färger
förenade demoner drömmer snabb lindring,

på ett träd
rosenröd sjungande flicka,

väntande
hennes fitta
den lyriska dikt hon skrivit,

skir
nätt,

den jag ska ha vid min sida
eoner av ljus
tala nu,

säg sanningar
visa mig,

ditt mörker
förena dig
med smärta

älska

mig






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-20 18:45



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
denna tilltalar mig, bestämt är det dynamiska mellan "högspråk" och "lågspråk" som manar fram mitt gillande

gott!
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth