Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna


Storstadstanke,
serverad utan späd kvinna tilltalar ej ,

natten väntar oss
de veka mördare ni alla fruktar,

de stora själarna av kärlek
vi drömmer om din död,

ser den komma
tar ditt hjärta i mitt,

tillsammans

sanna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-25 19:41



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2009-11-26

  poetryGirl
tar ditt hjärta i mitt'
ibland är du lysande
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth