Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråtande sten

vi låtsas att det är regndroppar
som sköljer av gör dig ren
men i natt hörde jag en gråtande sten

alla dina drömmar utrunna
en söndersliten ådra eller ven
när en blödande sten
blir mjuk
rasar världen




Fri vers av passeragå
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
woo!
Jag bokmärker och lämnar
berikad
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

passeragå
passeragå