Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=uq77YVx0dnk


Körslaget


Jag saboterar scener,
dränerar pulserande, poetiska vener
I ett blodbad min publik
dränkt under hip-hop apokalyptisk lyrik,
Jag behöver ingen beat,
är i ren akustik, inte som besudlad musik
packeterad med pris,
ständigt i repris. Översätts kommersens praxis!
Lyssna på radion!
roas, krymp lyckligt inom ditt kranium
i vår framtid ovis,
är jaget handlingstenad i dis, som av cannabis
Jobbar som zombies
för att flitigt modellera, maktelitens paradis
oberörda, av vår finanskris
är det är vi som övergöder, deras spargris
i samhällets matris
präglad av sakrala fabler och monetärism
Lyckan mätt i materialism
när vi mekaniskt sällas, i civil karriärism
Hän är individualism,
vår sublimt vackra, subjektiva spiritualism
Jag ser denna fascism,
och hur den osjälvständigt, tänkande massan
tömmer hushållskassan
i det globala panoramats, konsumerism
Därför är jag agitator,
spammar kritiskt analytiskt apparatens dator
med retorisk detonator
så avkrypterar metaforer, esoteriska kartor
tills vi överflödar gator
och stämt upp i kör, stämma i dånande ton
sånger om revolution
tills ekot har vaporiserat, babels torn




Fri vers (Spoken word/Slam) av Eduardo
Läst 521 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-08 16:10



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Om ord kunde döda skulle du ha mejat ner hela makteliten! Fan va bra!
2010-05-10

  Vergara
VACKERT!

sånger om revolution
tills ekot har vaporiserat, babels torn

NICE brorsan...
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ