Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jultraditioner


Våra älskade jultraditioner

kom till i en helt annan tid

Nu mest stress




Fri vers av eva m h
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 17:46



Bookmark and Share


  karenina VIP
jul är värme och stilla lugn, allt annat är så långt ifrån den fridfullhet som högtiden faktiskt är. bra tankeställare!
2009-11-30

    Mejja
Ja så är det nog för många. Stressigt.
Man får försöka att inte dras med.
Juleglädjen kommer inte utav att allt följts
till punkt och pricka.

Bra skrivet. Bäst att vakna upp innan man fallit :)
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

eva m h