Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen över




julefrid

 

 

glimmande i dagens ljus

lyser staken i ett fönster

glöggen bygger upp ett rus

i regnbågens alla mönster

sockervadd kring hus

av pepparkaka

doftar gott gör lussekatt

och min egen maka

nu är det dags för bus

tanken gör mig matt

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~