Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?"


Kropp och själ

Vi Människor har oftast

stor omsorg om

kroppen


som skall bäddas ner i jorden


och liten åt själen

som lever för

alltid.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 12:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld