Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster i sorg

Syster i sorg

--

öster om haven

väntar månen

alltid ny

--

raka ryggar nacken böjd

om så bara för en dag          jag gråter

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 347 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-01 17:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
En liten enormt stor dikt, mycket vacker denna!!!
2009-12-03

  karenina VIP
texten så underbar, men bilden fångar mig, går in och visar ett djup och en mystik, nära långt bort och siluetten av grenarna
2009-12-03

  walborg
Så innrligt vackert att dela känslan - om världen vore sådan!!!
2009-12-01

  Ingela Svenson VIP
Mycket poetiskt!
2009-12-01

  Catharina Edin VIP
ja, även för andra har man sorg -
2009-12-01

  Junitvillingen
Du är så bra på att dela med dig av känslor...så upplevelsen av dina texter går rakt in i själen...denna berör starkt. *Kram*
2009-12-01

  Valdemar Anders
Så bra!! Fånga en känsla?
Fråga Etthjärta...! Hon vet!

Absolut!
2009-12-01

  Mr Lindemann VIP
Bra, dig kan man lita på
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött