Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E-B inspirerade (miiiiaaaauuuu)


Liffsgnistans släckta dag - dubbelsenryu





...det bara händer
ibland att det kommer dagar
som inte är så

speciella, då är
det tur att de andra är
det så mye mera...




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-01 17:56



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ett positivit sätt att se på livet -
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP