Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vad tomtar kan få...;)




Lucka 3

 

lilla Nisse tittade sig förstrött omkring

blickens hans sökte men fann ingenting

sin toffel han visst tappat bort

men hoppas finna den rätt fort

för han vill in till sin Lydia

som dansar i kort-kort

fast i sin upphetsning

han fick klamydia




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 10:42



Bookmark and Share


  Blåbäret
ja i detta läget är det ju inte tofflor han skall leta efter...:))
2009-12-03

    leelee
Ja där fick han (till) det. :-)
2009-12-03

    ej medlem längre
Här gick det illa... Men vad skall han med en toffel till?
Klamydia... Inget som inte lite antibiotika kan bota... ngt får man offra:-)
2009-12-03

    sunnanvind
Nej men oj...så illa det kan bli! Stackars Nisse som inte kunde låta bli..ler* Applåder!
2009-12-03

  Epione VIP
Det var väldigt vad de sprids könssjukdomar här idag.
Lydia den stackarn får stå för spridningen, stackars kvinna.
Kan tomtar få klamydia tro, det måste vi Googla på. :)Kanske det röda går över till grönt då.. ho ho ho
Rolig text som vi sparar.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~