Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kunde inte låta bli...hihi




Lucka 3 del 2

 

Lydiga Lydia

ville väcka sin tomte

en Nisse av adlig börd

en högfärdig toffel-Vicomte

men han var datanörd

och i sängen helt körd

så vid sängen hon började strippa

därmed blev han förförd




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-03 11:36



Bookmark and Share


  Blåbäret
ibland måste även en datanörd sluta fingra på musen och se vad som döljer sig under blusen...
2009-12-03

    leelee
Ja, den var ju oemotståndlig... :-)
2009-12-03

    sunnanvind
allt kan återuppväcka en datanörd..ler*
kvinnans list var det visst...S*

applåder!!!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~