Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Tapiren' av amarcord, inspirerade Här är kritiken egentligen en besserwissrig kommentar på textens innehåll snarare än formen och texten i sig, men jag hoppas på förlåtelse för detta mitt som klavertr


Kritik på en text (358)





vardagsmänniskans vanliga avsaknad
av dans och
en sång på

sina läppar får
henne att alltför
ofta stanna upp

framför en spegel
detaljstudera sin kropp
det är känslorna

inombords som skänker
hopp, inte om
man passar i

modets senaste topp




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP