Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zoologisk trädgård

 

Givna gator branta husväggar jäsande hotell av deg
   osäljbara inre bilder blöder ur Galleri Bacchus fönster
ur bion strömmar en liten flock
   djurparken en afrikansk hallucination i barrskogen
att gå utanför förblir en inre angelägenhet
   på konstgjorda savanner långt upp i norr
jag har inte bott någon annanstans
   ingen annanstans än i mig själv




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1197 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-12-03 18:14



Bookmark and Share


  sommarmoln
Jättebra, verkligen!
2010-07-22

  /Isabel
Vilka bilder man får när man läser! Hallisar - afrikanska.. Härligt.
2010-03-13

  firefire
intressant..skulle vara mycket kul att se afrikas savann in real.. bara en av många tankar du föder i mig i detta nu,resten sparar jag i mitt inre men tackar!
2010-03-06

  Göran P Rödholm VIP
Fin helhet i den här dikten. De fyra enkelraderna i mitten. Var är vi i vårt jag? I de savanner vi har i oss?
Gillar också dubbeltydigheten i de där hotellen av jäsande deg.
2009-12-28

  L Patrik W Johansson VIP
"Agrizoofoben gick runt zoo i kolsvarta natten med orädda kliv"

Be well,
LPatrikWJ
2009-12-10

    resilient
Gillar slutet. Hoppas att det är sant. Isåfall avundas jag dig.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP