Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag kysste hennes vår

Hennes tårar vilade i vinden
då jag kysste hennes vår,

natten
evig,

väntande
kärleken log en snara,

dina tankar viskade en sol i skyn
rörde vid mitt hjärta,

fann
smärtan dånade ur djupet av mitt sinne då jag väntade på sanningen du lovat,

ensamheten
obeväpnad,

väntar jag nu här
du sov en vila nära nu,

mina drömmar ler en blodig tår
eviga vrak simmar genom tiden,

fast i det förflutna
botade en dröm,

men ändå styrkan i din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-03 23:05



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Vad ska man säga,

mer än det är så äkta och genuint,

att man kan inte annat än älska det,

inget socker sött,

bara väldigt bra!
2009-12-04

  Peter Matsa
bra!
2009-12-04

  mare VIP
Bra...
2009-12-04

  LenaJohansson VIP
vacker....
2009-12-04

  poetryGirl
vacker...
något för sajten?
2009-12-03

    ej medlem längre
vilken början - wow
sen slog kärleken snara och tankar viskar sol

ljuvliga ord
2009-12-03

  Myself
jag gillar "kyssa hennes vår"-en otroligt vacker mening.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth