Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tog utmaningen


Jag tillbringade natten i den djupaste djungeln i Amazonas
för att bli av med min oro o rädsla och möta mitt
favoritdjur sedan barnsben pantern......

jag levde med urbefolkningen i Papua Nya Guinea
för att få perspektiv på livet........

vandrade i Anderna med schamanen Don Manuel
för att finna mig själv och möta nästa katt.....

jobbade åt läkare utan gränser i Somalia
nu vet jag att uppskatta livet mer........

Nu kan jag kalla mig för "man" o värdig din kärlek


hoppas att jag finner dig.......


kanske på San Andres eller i Jamundi........


och du ännu har mig kär




Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-04 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael