Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har vi något att längta till kraam,


min stjärna

En liten stjärna i rymden vida
bland millioner du som jag
för mej i villande natt,

över min himmel så lungt
i änden på älvans trollspö
mitt hjärtas skatt,

drick ur alla himmlens källor
bortom en måne som lyser
full röd och god,

så långt bort men alla
hjärtan så nära,

när allt annat som tunga tårar
bara brister då är du min längtan,

om dej så många sånger,
du ser mig leva livet,

blinkar bort mina tårar
när jag lider,

så evigt ung bland millioner
du min stjärna över iris glider.

i min dröm på lätta vingeslag
när hjärtat slutat slå
flyger jag till dej,

ja många gånger du för mig
så läkande öm när själen
svider.











Fri vers av aol
Läst 535 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-12-05 21:30



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket vackert skaldat!
2014-10-21

  Lollitta VIP
du min stjärna över iris glider.

________+++++
2013-11-30

  Lisa Höglund
Målade upp en massa bilder och känslor, fantastisk!
2010-01-17

  mare VIP
Mycket vacker..
2010-01-14

  MeAmmie VIP
Den går in i märg och ben! Känns längs hjärtats innersta kammare!
Kram/Ammie
2010-01-10

    FinnRaggarn
mycket känslor i din stjärna.

Fint skrivet.
2009-12-13

  * Ammi *
Poesi! precis som jag vill läsa den. Du har lyckat igen
applåder!
2009-12-08

  Eva Langrath VIP
Ömsint vacker kärlekssång som leker fram
2009-12-08

  Elaine.S VIP
Fina ord... strängar av lycka.
2009-12-07

  Suzy med punkterna
Som jag alltid säger så är jag sååå svag för texter med sånger i och så även denna gång.
Häpnadsfullt vackert skriver du.
2009-12-07

  Maria T
Bortom alla stjärnor
döljer sig en längtan
ett evigt ljus
2009-12-07

  Lady Alassa
så utom ordentlig bra bra - min stjärna - vemav är du är dom
sjtärnor är så undrigla som älvor
män vara möjlig att var och en en enda stjärna har men inte två samma
2009-12-07

    Bodil Sandberg
Kära aolisen du skriver så man blir andäktig
SÅ KÄNSLOFULLT och JÄTTEVACKERT!!!tack du är fantastisk!!


så evigt ung bland millioner
du min stjärna över iris glider.

i min dröm på lätta vingeslag
när hjärtat slutat slå
flyger jag till dej,
2009-12-07

  sulimaa
Smekande lekande underbara ord...
2009-12-06

  oMareld
lika vackert som alltid
2009-12-06

  Miss Mod
Förtrollande om när livet känns.
2009-12-06

  Glensan
Så vackert som med ett trollspö
förvandlar du här ord till meningar.
Meningar till magisk poesi

Starka Applåder
2009-12-06

  walborg
En ljuvlig kärleksförklaring!!!
2009-12-06

  Lyckohäxan Enediel
Åh så vackra rader...jättefint skrivet med innerlighet i raderna.
2009-12-06

  anits VIP
Så vackert så ömt och varmt skrivit
fin att läsa
2009-12-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så ömsint vacker den här var.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol