Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du aldrig läst mig tidigare, eller om du råkar musa dig till min sidan samt råkar se ditt namn bland de uppräknade eller tycker dig vara igenkänd, gråt icke, ety de enda igenkända är kända här allaredan.


Fördel läsare





Jag skulle vilja tacka följande personer för att de läste mina texter, varav en del av dem applåderade mina texter och andra kommenterade eller kanske inte.
För att de utpekade skall slippa känna igen sig alltför mycket har jag bara något litet förvanskat namnen och även från vilket ansikte som är deras på gruppfotot.
De som av olika utrymmesskäl inte kom med på bild, inte hittat sitt namn nedan, var inte ledsen'a, kanske är det er otur nästa vecka att bli som uthängd här till allas förtröstan.

Alvar O’Symmetri
Ansgar Timoteus Vanligh
Beatrice Ringbult
Bartholomeo Svinstia
Castro Kastrull
Catrin Plommon-Väska
Duncudde Dumsnut-Vaddå?
Didrick Vaskén
Erik Erikh Ericson
Erika Svenston
Filiocus HocusPocus
Fillippa Liljesippa
Griselda Vanvördigh
Gråthmildh Kreutz, Mrs
Hejarklacken Triffiderna
Hanses Anses Lagoom
Ingvar Schlöö-Fock, Dir
Inge Schlagwerk
Kautchuck Koolmekaxi
Katarina Klatchigh-Naasduuc
Leonardo Steppenwolfo
Lotta Bromsljus
Minerva Sååg-Bock
Moltas Chang-Tiel
Nick Volte
Nojsan Ojjsan
Oh, du milde Tihda Holm
Omärkt Läsvärd
Peter Markh-Jordh-Eldh
Petra Frånvaro
Quentin Tarzantino
Quentin Vaxholms-Ljus
Ruben Svarthandske
Runa Torskhuvuud
Sune Riishöhg
Susana Toss-Canal
Tina Imic-Roon
Torulf Svanvett
Ulf Frånhjord
Utbult Coling
Varulva Vaginia-Schluttz
Vulva Slitvarg
Xenophia Tjolahoppzanza
Xerxes Gunv-Alexandria
Yngve Eftermath-Een
Ytterjärlgård Trindemann
Zanzibar Knäryd
Zoolert Schäderberg
Åkervinden Slåtterhingsten
Åke Vänstersväng
Ärje Arientus
Ärver Överblifven
Örjan Sååg-Bock
Öxakäck Anar-Creonzot




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 00:12



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Shit vilka nick!!!
2009-12-07

  Lady Alassa
får jag vara med på långa listan men skit i pseudonymer utan skriv som det är men utan att häda den helige ande
2009-12-07

  Monika A Mirsch VIP
tack för sprudlande sällskap och god fortsättning önskar: Ärver Överblifven
2009-12-07

  © anakreon VIP
Hihihi!
Carl-Erik
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP