Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordmissbrukarna

Ni kungar från nord svingar själviskt era ord
väljer o vrakar av menyn från ert bord

bara ni får er vilja fram på moder jord
även om det leder till emotionellt mord

ni tror alla tillhör er hord

Vem är ni som tror ni har alla svar
tills slut märker att ni ensam är kvar
när ni människors självkänsla tar

Använd era ord som en god värd
för de är vassa som eggen på ett svärd

ord är makt
som kan leda till slakt

Om du använder dem utan hjärta
utan bara genom ren egoism

kan du ta en annan människas hjärta


" tänk på det ni kungar av talets gåva "


Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 12:00



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Bra budskap,

vi behöver alla tänka med hjärtat hur vi brukar våra ord.

Tänk om alla kunde se oss själv i varandra,

skulle vi skada någon då?
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael