Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens fönster öppnar sanningarna

Tidens fönster öppnar sanningarna
själen blöder saga,

lögner väljer bostad i ditt hjärta
inom ramen för en mäniskas tankar,

flyger vi
osanna - granna

vingslag bortom rengnbågen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-09 08:59



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
En vacker dikt, flyktig som ett vingslag
2009-12-10

  Valdemar Anders
Vemodigt vacker!
Bra!
2009-12-09

  tidensvans
Mycket vacker och sorglig, helt i min smak.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth