Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag brukar lova att jag skall klä ut mig till tomte, gå runt i stugorna, fråga om där finns några snälla barn, jag brukar lova det 'när helvetet fryser till is'. Det verkar ju gå åt rätt håll, för att det aldrig skall behöva bli av, för klimatets skull


Mandomsprov i tidiga timmen




Ibland när tomten
sitter huttrande på
förstubron och inmundigar

sin gröt kommer
rådjuren förbi, stannar
till en stund

och tråkar tomten
med att gröt
det kan väl

ändå inte vara
gott, tillagad mat
nej tacka vet

man suschi, rått
skall vara rätt
ej till lagat




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP