Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis från några poeter.

Fortsätt gärna att gratulera henne.




Ett paket till Linda på hennes 40 årsdag

Många varma kramar och skratt

ögon som gör varje man svag

du är en vänskapsskatt

klok och vacker i hela ditt jag

Du är en blomma så unik

en vacker tavla, ett skört porslin

Du gör min dag rik

Linda du är en vän så fin

 

//Epione

 ~~

"På det underbara Färjenäs Café
finns det sött att äta men mest att se
ty bakom disken står den fagra Linda
och gör oss män av lust och åtrå blinda!"

/Björn B

 ~~

"LINDA går lätta steg nu mitt i livet!
40 år på livets stig - GRATTIS - jag önskar dig,
nyfunna skrivarvän - så blev det skrivet!"

Kram från //Ilona

~~

för skönhet och rent

ideal hör kvinnan till

gärna smal, åk med på

bal, låt mig hålla ett tal

du är mitt ideal. Så hurra för dig

underbara tjej.

//Leonardo

~~

Natten gick "tunga fjät"
för fyrtio år sen idag

Nyfödd liten Linda grät
men sa: Tittut här kommer jag

Med kvastar och bollar och ord
blev hon mästare här i stan

En värmande källa i nord
en dununge som blev en svan

Vi hurrar och höjer en skål
för Linda vår diktande dam

Och än har du massor av mål
Vi ger dig en innerlig kram

//Molnspanare

~~

ett fyrfaldigt hurrá

var nu så gla
å ha det så bra
på Din födelsedá

hurrá, hurraá, hurraaá...hurraaaaa. a..aá !

//Ronny B
-------------------------------------------------------

Hon är en gåva av poesi...hennes ord är en sort av musik som bär en till en värld av drömmar....

Issac




Fri vers av Epione VIP
Läst 812 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-13 17:29



Bookmark and Share


  issac.a.m
Hon är en gåva av poesi...hennes ord är en sort av musik som bär en till en värld av drömmar....
2010-01-29

  Blåbäret
Stämmer in i hurraropen och önskar allt gott
2009-12-14

  KristinaE
.. som en lucia med ljus sprider vännen Linda glittrande vänskapsstrålar - skytten drömmer oss till knoppars skott i stjärnbeströdd vinternatt! Grattis, grattis!
2009-12-13

    leelee
Grattis till Linda från Canterbury! :-)
2009-12-13

  Lena K Nilsson VIP
Jag stämmer in i kören med ett stort GRATTIS till födelsedagsbarnet!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP