Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finanskrisen lämnar tydliga spår - det blir ingen julstämning på jobbet i år!



Vi tackar chefen vår
med en salt och bitter tår
det blir nog ingen klapp i år
inte ens en sådan man ger med handen
möjligen en som yttras med hjälp av stämbanden

Vi mumlar surt en tyst protest
snåljåpen bjuder ej heller på julfest
en enkel lussebulle hade varit en fin gest
som man brukar säga det som räknas är tanken
men chefen vår bryr sig mest om pengar på banken




Bunden vers (Rim) av Trolltoffsa
Läst 498 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-11 12:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ju mindre jul, desto bättre.
Äntligen något POSITIVT med krisen!
2009-12-11

    Herr Ångest
Ha ha!

Bara helt enkelt underbart ironisk och julsarkastisk liten rimfläta du har fått till.

Blir en stor applåd och en bokmärkning
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa