Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våld är inte en lösning på problemet våld är ett medel för att kringgå lösningen


En äkta julig klapp





Smirnopf handdammsugare
att dammsuga händer med

eller

Tilltvålaren Tvåla-till-två
till priset av ett enda sjukbesök

eller

gå med i schackpartiet
o umgås med folk det är ruter i




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 21:59



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
våld för lösning
våldför lösning
våld i lösning
våldsamt kär i Lösning
- några klappar till i din julesäck - god jul
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP