Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömningar av jazz

Strömningar av färg
förvillar,

förtäta,
luften,

ditt hjärta brast ju sant en dag
vi sökte länge,

det svarta lever
dödens ljus skiner i ditt hjärta denna natt,

du lever ensam älskade
jag svek nog litet,

hon var skir
fragil,

vacker
stal min själ,

ville leva med mig i en dröm
vi kysstes alltid nära sanningen du bar,

din dårskap
mina nycker,

mina mord
de döda,

aldrig fri
faller,

vet inget
du är kärleken förlorad,

finfördelad jazz i natten ekar milt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-12-14 00:01



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
spänner över många tongångar...
2009-12-15

  © anakreon VIP
Just så.
Carl-Erik
2009-12-14

  Hans Christian
Riktigt riktigt BRA! Underbart flyt i texten, allt känns självklart och rätt.
2009-12-14

  Ulf Lagerholm
koncentrerad med ett par mycket vackra bilder, bl.a.


"finfördelad jazz i natten ekar milt"

mycket bra
2009-12-14

  Glensan
En riktigt bra text
som sagt
den ger mersmak
2009-12-14

  Alexander Gustafsson VIP
Mycket bra,

flyter väl,

lämnar mer smak.
2009-12-14

  jacqueline VIP
En dikt som är spännande upplagd då dess "personas" utgörs av jag, du och hon, vilket ger olika perspektiv till innehållet. Bra komponerat!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth